İsrail savcılığından yapılan açıklamada, tutuklanan 7 kişinin İsrail’deki bazı askeri üsler hakkında bilgi topladığı ileri sürüldü.
“İran için casusluk yapmakla” suçlanan kişilerin Tel Aviv’deki Savunma Bakanlığı yerleşkesi, İsrail ordusuna ait 2 hava üssü ve Demir Kubbe bataryalarının bulunduğu noktaların fotoğraflarını çektiği ve bilgi topladığı öne sürüldü.
Tutuklanan kişilerden bazılarının 2 yıldan bu yana “İran için casusluk yaptığı” iddia edilen açıklamada, söz konusu 7 kişinin tamamının İsrail vatandaşı olduğu ve aralarında askerlikten firar eden bir kişinin de bulunduğu aktarıldı.
Kaynak: AA
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***




































![Tr724 [Haber Merkezi]](https://serbestgorus.com/wp-content/uploads/2026/06/Strazburgda-adalet-arayisi-5-buyuk-bulusma-24-Haziranda-350x250.jpg)
