Kadıköy Belediyesi ve Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) iş birliğiyle düzenlenen “12 Renk, Binlerce Umut” sergisi, çağdaş sanatın farklı disiplinlerinden 12 sanatçıyı ortak bir amaç etrafında bir araya getiriyor.
Serginin açılışında Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı ve KAÇUV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Öncer açılış konuşmalarını yapacak.
31 EKİM’E KADAR ZİYARET EDİLEBİLECEK
Sanatçıların gönüllü katkılarıyla hazırlanan sergide, her sanatçı kendi özgün sanat anlayışını yansıtan eserleriyle yer alıyor. Farklı renklerin ve hikâyelerin buluştuğu sergide eserlerin satışından elde edilen gelirin bir bölümü KAÇUV’a aktarılacak. Bağış, kanser tedavisi gören ya da tedavisini tamamlamış çocuklar ve ailelerine yönelik destek çalışmalarına katkı sağlayacak.

“12 Renk, Binlerce Umut” sergisi, 15-31 Ekim tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilecek. Sanatseverleri farklı sanatçıların eserleriyle buluşturacak sergi, sanat aracılığıyla dayanışmaya katkı sunmak isteyen herkesi bekliyor.
‘SANATIN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ DAYANIŞMAYA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ’
Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, Kadıköy Belediyesi ve KAÇUV iş birliğiyle kanser tedavisi gören çocuklar ve aileleri için anlamlı bir çalışmayı hayata geçirmekten mutluluk duyduğunu ifade etti. Kösedağı, “Birbirinden değerli sanatçıların eserlerini bir araya getiren bu serginin, sanatın birleştirici gücünü çocuklar ve aileleri için dayanışmaya dönüştüren özel bir buluşma olduğuna inanıyorum. 15 Ekim’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde kapılarını açacak sergide, sanatseverleri eserleriyle bu dayanışmaya katkı sunmaya davet ediyorum. Sergide yer alan eserlerin satın alınmasıyla KAÇUV’un çalışmalarına destek olabilir, kanser tedavisi gören çocukların ve ailelerinin tedavi sürecinde ihtiyaç duyduğu desteğin güçlenmesine katkı sağlayabiliriz. Tüm sanatseverleri bu anlamlı buluşmaya bekliyorum” dedi.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***





































