Çerkezköy ilçesinde stajyer olarak çalışan MESEM öğrencisi 15 yaşındaki Eren Gündoğdu, inşaatta kablo döşediği sırada elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde yapımı devam eden bir inşaatta meydana gelen olayda, bir firmada stajyer olarak çalıştığı belirtilen MESEM öğrencisi 15 yaşındaki Eren Gündoğdu, kablo döşediği sırada elektrik akımına kapıldı.
Ağır yaralanan Gündoğdu için olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gündoğdu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Gündoğdu’nun cenazesi otopsi işlemleri için Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İSTANBUL
Kaynak: Yeni Yaşam Gazetesi
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***





































