Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’ta transfer harekatı başladı. Siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın‘ın verdiği rapor doğrultusunda aradığı stoperi Süper Lig’de buldu.
beIN SPORTS’un haberine göre; Beşiktaş yönetimi, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Steven Caulker’a resmi teklifini iletti.
Siyah-beyazlı formayı giymeye oldukça yakın olan İngiliz stoper, Beşiktaş’ın yeni sezon öncesi ilk transferi olmaya en yakın aday.
Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 32 karşılaşmaya çıkan Caulker, 3 gol attı ve 2 asist yaptı.


![Tr724 [Haber Merkezi]](https://serbestgorus.com/wp-content/uploads/2026/10/830-milyonluk-iddiaya-Bakan-Mahinur-Goktastan-istifa-resti-360x180.jpg)
![Tr724 [Haber Merkezi]](https://serbestgorus.com/wp-content/uploads/2026/10/Yeni-Parti-‘fon-krizinde-iki-bakanin-adini-acikladi-360x180.jpg)

































