TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, terörle mücadelede geline noktayla ilgili konuştu. Akar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu devlet iradesiyle, alınan tedbirlerle Türkiye, terörsüz bir geleceğe emin adımlarla ilerliyor” diyerek milletin de bunda rolü olduğu söyledi.
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, bir dizi ziyaret için gittiği Bingöl’de, Valiliği ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Akar, Vali Ahmet Hamdi Usta ile görüşerek, kentte yürütülen çalışmalara yönelik bilgi aldı. Akar’a, ziyaretlerinde milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata da eşlik etti.
Daha sonra Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği’ni (BİŞHAK) ziyaret eden Akar, orada yaptığı konuşmada Türkiye’nin terörsüz bir geleceğe emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.
‘GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ’
Vekil Akar’ın açıklaması şu şekilde:
“Terörsüz bir Türkiye için azimliyiz, kararlıyız. Allah’ın izniyle her şeyimiz var. Bu mücadele sonuçlanacak ve ülkemiz, milletimiz, hepimiz 86 milyon vatandaş çok daha güvenli, huzurlu ve refah içinde bir yaşam süreceğiz. Bu başarının temelinde en büyük pay şehitlerimize ve gazilerimize aittir. Bunu hiçbir zaman unutmadık, unutturmayacağız. Bir yanda Mehmetçik, diğer yanda jandarmamız, polisimiz; omuz omuza çarpışan korucularımız ve onların fedakar aileleri.
Hepsi bu vatan için, bu toprak, bu bayrak için büyük mücadeleler verdiler. Şehit oldular, gazi oldular. Hepsini rahmetle, saygıyla, şükranla anıyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar. Ve inşallah hiçbirinin emeği boşa gitmedi, gitmeyecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu devlet iradesiyle, alınan tedbirlerle Türkiye, terörsüz bir geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Bu gerçekleşecek. Allah’ın izniyle, sizlerin sevgisi, güveni ve duasıyla. Bu uğurda emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.
Kaynak: DHA
Hulusi Akar
Türkiye
Her Gün Bir Bardak Kefir İçmenin Vücuda 5 Önemli Etkisi
Ne Sabancı Ne De Koç Holding! Türkiye’de Lider Firmaydı, 43 Fabrikası Bir Gecede İflas Edip Kapandı
Çiftçi Borçta, Komisyondan Ses Yok! Tarım İçin Alarm Zilleri Çalıyor
‘Lozan’ Tartışmalarına Son Noktayı Koydu
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***