Bakan Karaismailoğlu: Küresel hesaplar terör örgütü taşeronluğu ile Türkiye üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKP Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul Lise Başkanları Kampı Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Karaismailoğlu’nun açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

Tarihin yüklediği büyük bir yükle cumhuriyetin yüzüncü yılı için emsalsiz hedefler koyduk. 

Türkiye Gençlik Vakfı kısa sürede büyük mesafeler katetti. Sizler istikamet üzere olacaksınız Türkiye doğru yola gidebilsin, hedeflerine ulaşabilsin. Omuzlarınızda büyük bir yük var. Bütün mesele zamanınınızı iyi değerlendirmenize bağlı.

Küresel hesaplar terör örgütü taşeronluğu ile Türkiye üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Biz Türkiye’nin eskisinden daha güçlü olması için var gücümüzle çalışıyor, projeler üretiyoruz. Ekonomik sistem yeniden şekillenmekte, uluslararası güç dengeleri de değiştirmektedir. Yakın çevremizde yaşanan savaşlar kartların yeniden dağıtıldığının kanıtı. Uluslararası kurallar da ülkelerin önem sırası da değişmekte. 

Son 10 yılda Türkiye’de bir devrim gerçekleşti.

Dünyada önemli konularda söz sahibi ülke haline geldik. Biz Türkiye’mizin sadece bugününü değil geleceğini de düşünerek plan ve çalışmalar yürütmekteyiz. 2053 ulaştırma ve lojistik planı bri yol gösterici olacaktır. 

Bazıları diyor ya: Yap-işlet-devret modelleri faydasız. Onlar yalan ve iftira siyasetine devam etsinler biz proje üretmeye devam edeceğiz. Türkiye 100 yılda kateteceği mesafeyi 20 yılda katetmiştir, dünyayı yakalamıştır. Bugün yerli ve milli üretim gücüyle ekonomik gücünü kazanan Türkiye’nin geleceği siz gençlerimiz sayesinde çok daha parlaktır, aydınlıktır.

 

 

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Next Post

Son Haberler

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com