Tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ring aracı ve eskortlarla İzmir Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Kendi doktorunu isteyen ve bu nedenle tedaviyi reddeden Çalık, yeniden cezaevine gönderildi. Tepkiler üzerine Çalık birkaç saat sonra ameliyat olduğu İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk edildi. CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, yaşananlara, “Bu bir işkencedir.” diyerek tepki gösterdi.
İBB soruşturmasından tutuklanan ve İzmir’e sevk edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Çalık, bugün sabah saatlerinde ring aracı ve eskortlarla İzmir Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Kendi doktoru yerine İzmir Şehir Hastanesi’ne götürülen Murat Çalık, burada tedavi olmayı reddetti. Çalık’ın yeniden cezaevine götürüldüğü öğrenildi. Murat Çalık ameliyat olduğu İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi sevk edildi.
14 Ocak tarihinde ameliyat olan ve geçtiğimiz gün ameliyat bölgesinde sıvı birikimi tespit edilen Murat Çalık’ın sağlık durumu endişe yaratıyor. Açık yara ve enfeksiyon bulguları üzerine pansumanı değiştirilen Çalık’a, pansumanın daha sıkı ve düzenli yapılması gerektiği bildirilmişti.
İzmir Şehir Hastanesi’ne götürülmüştü: Murat Çalık tedaviyi reddetti!
Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***





























