Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğretmenleri taşıyan iki servis minibüsünün çarpışması sonucu 28 kişi yaralandı. Kazaya, yola aniden çıkan bir hayvanın neden olduğu bildirildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, görev yaptıkları okullara gitmekte olan öğretmenleri taşıyan iki servis minibüsü çarpıştı. Kazada 28 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
HAYVAN NEDENİYLE ANİ FREN YAPTI, İKİNCİ SERVİS ARKADAN ÇARPTI
Kaza, Siverek-Karacadağ karayolunun 7. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, M.S. yönetimindeki 63 N 3657 plakalı öğretmen servisi, yola aniden çıkan bir hayvana çarpmamak için ani fren yaptı. Bu sırada aynı yönde seyreden ve arkasından gelen B.C. yönetimindeki 63 S 6325 plakalı diğer öğretmen servisi, öndeki araca duramayarak arkadan çarptı.
28 KİŞİ YARALANDI, SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDEYDİ
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 28 kişi ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların çoğunun hafif şekilde yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
ÖĞRETMENLERİN GÖREV YAPTIĞI OKULLAR BELLİ OLDU
Kazaya karışan öğretmenlerin Siverek’e bağlı Faydalı ve Erkonağı ilkokullarında görev yaptıkları belirtildi. Öğretmenlerin kaza sonrası kısa sürede sağlık ekipleri tarafından müdahale edildiği, çoğunun tedavisinin ayakta sürdüğü ifade edildi.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***