CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Valiliği’nin yürüyüşe izin vermemesine tepki göstererek, “Valilik eliyle yasak getirmeye çalışan gerçekten ülkeden kopmuş, şuurunu kaybetmiş bir iktidar ile karşı karşıyayız. Saat: 17.00’de Ankaralılarla birlikte, kurduğumuz Meclis’ten kurucumuz Atatürk’e yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, TBMM’nin açılışının 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı.
İKTİDAR ÜLKEDEN KOPMUŞ
Özgür Özel yaptığı açıklamada, Ankara Valiliği’nin yürüyüş için izin vermeme kararına tepki gösterdi. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Özel, “TBMM’yi kurmuş partinin Genel Başkanı 1. Meclis’ten Anıtkabir’e yürüyecek, ona bile valilik eliyle yasak getirmeye çalışan gerçekten ülkeden kopmuş, şuurunu kaybetmiş bir iktidar ile karşı karşıyayız” dedi.
Serbest Görüş:
YÜRÜYECEĞİZ
Özel, “Saat: 17.00’de Ankaralılarla birlikte, kurduğumuz Meclis’ten kurucumuz Atatürk’e yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***