Fenerbahçe Miguel Crespo‘yu resmen kadrosuna kattı. Portekizli futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandı.
Fenerbahçe, Estoril Praia’dan Miguel Crespo’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
Sarı-lacivertlilerin bu sezonki 9. transferi olan Crespo, UEFA Avrupa Ligi’ndeki grup maçlarında forma giyemeyecek. Portekizli futbolcu Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında görev yapabilecek.
Kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, GD Estoril Praia Kulübü’nde forma giyen orta saha oyuncusu Miguel Crespo’yu kadrosuna kattı.
Portekizli oyuncu, kendisini 3+1 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Miguel Crespo’ya çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***


![Tr724 [Haber Merkezi]](https://serbestgorus.com/wp-content/uploads/2026/08/Rolex-tartismasi-AKPde-istifa-getirdi-Genclik-Kollari-Baskani-affini-istedi-360x180.jpeg)


































