7 Nisan Salı günü tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman efsane futbol adamı Mircea Lucescu için spor camiası yasa boğuldu.
Mircea Lucescu için ilk tören dün Romanya’nın başkenti Bükreş’teki Ulusal Arena Stadyumu’nda yapılmıştı.
Lucescu’nun cenazesi bugün Aziz Eleftherios Kilisesi’nde düzenlenen ve yaklaşık 2 saat süren törenin ardından Bükreş’teki bulunan Bellu Mezarlığı’na defnedildi.

TÜRK FUTBOLUNDAN YOĞUN KATILIM
Türkiye’de Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takım ile sayısız başarıya imza atan Lucescu’yu Türk dostları yalnız bırakmadı.
Törene Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Beşiktaş İkinci Başkanı Hakan Daltaban ve yönetim kurulu üyesi Çağatay Abraş, Lucescu’nun eski öğrencileri Gheorghe Hagi, Bülent Korkmaz ve Hakan Ünsal, Türkiye’nin Bükreş Büyükelçisi Özgür Kıvanç Altan ve TFF temsilcileri gibi önemli isimler katıldı.

Mircea Lucescu’nun oğlu Razvan Lucescu törende uzun süre tabutun beklerken, taziyeleri kabul etti.
Kaynak: AA-İHA
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***





































