AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP yöneticilerinin yargı mensupları ve güvenlik güçlerini hedef aldığını belirterek, açıklamalara tepki gösterdi: Çelik, “Bu çirkin davranışları kınıyoruz. Cevap siyaset ve hukuk yoluyla verilecek” dedi.
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A–
Yazı Boyutunu Küçült
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP yönetiminin açıklamalarına sert sözlerle tepki gösterdi.
Çelik, “CHP yöneticilerinin sistematik bir şekilde yargı mensuplarını ve güvenlik güçlerini hedef alması kabul edilemez. Bu çirkin davranışları ve sözleri kınıyoruz. Eleştiri siyasetin konusudur ama hakaret ve hedef gösterme siyaset değil, saldırganlıktır. ‘Saldırganlık’ bir siyaset biçimi ya da muhalefet tarzı değildir. Bu şekilde hareket edenlere cevapları siyaset ve hukuk yoluyla muhakkak verilecektir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: DHA
Ömer Çelik
AK Parti
CHP

Bakan Bolat’tan Özgür Özel’in ‘Gümrük’ Çıkışına Sert Yanıt!

Çıkacağı Son Maçı Açıkladı! İşte Yerine Gelecek İsim

AK Parti’ye Geçeceği İddia Edilmişti! CHP’li Ahmet Akın’dan Net Mesaj

Tarihi Karar! Milyonlarca Vatandaşın Borcu Tek Kalemde Siliniyor
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***





























Suriye’de Gerilim Tırmanıyor! Suriye Ordusu, ‘Karşılıksız Kalmaz’ Dedi, Ömer Çelik YPG’yi SuçladıGüncel
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten ‘Suriye’ Açıklaması: ‘Toprak Bütünlüğü Türkiye İçin Çok Önemli’Güncel