“Cumhur İttifakı’nda çatlak” iddiaları ayyuka çıktı. Gözler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve yarınki MHP grup toplantısına çevrilmiş durumda. MHP’ye yakın yayın organı Türkgün, Bahçeli’nin yarın TBMM’de önemli açıklamalarda bulunacağını duyurdu. “Bahçeli TBMM’de önemli açıklamalarda bulunacak.” başlığıyla verilen haberde, “Toplantıda, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gündemdeki iç ve dış gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.” ifadeleri kullanıldı.
Saray’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile kurmaylarının katılmaması dikkati çekmişti. Bahçeli, Anıtkabir’deki tören de dahil olmak üzere gün boyu düzenlenen törenlere de katılmamış, MHP’yi Celal Adan ve Erkan Akçay temsil etmişti. Ancak resepsiyona ne Bahçeli ne de kurmayları katılmıştı. Bahçeli ve kurmaylarının resepsiyona katılmaması Cumhur İttifakı’nda kriz yorumlarına neden oldu.
MHP’nin haftalık TBMM Grup Toplantısı, 4 Kasım Salı günü (yarın) saat 10.45’te gerçekleştirilecek.
Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***





![Tr724 [Haber Merkezi]](https://serbestgorus.com/wp-content/uploads/2025/11/Fas-Bati-Sahrada-egemen-oldu-Cezayir-diplomatik-yenilgiyle-karsi-karsiya-360x180.png)


































