Serbest Görüş Haber Merkezi
Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sahte diploma skandalına ilişkin olarak, “Bunlar diplomayı bakkaldan mı almış diye düşünmeden edemiyordum, meğer bir çoğunun diploması sahteymiş. İşte sistemin geldiği durum vahîm hâl almış” dedi.
Sahte e-imza üreterek yüzlerce sahte üniversite diploması alındığı iddiaları Türkiye’nin gündemine oturdu. Konuya ilişkin şimdiye kadar 220 kişi hakkında adli işlem yapıldı ve 199 şüpheli hakkında kamu davası açıldı.
Soruşturma devam ederken konuya ilişkin olarak bir yorum da kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’den geldi.
Ahmet Mahmut Ünlü’nün sosyal medya paylaşımı şu şekilde:
“Adamların konuşmalarına ve paylaşımlarına baktığımda: Bunlar diplomayı bakkaldan mı? almış diye düşünmeden edemiyordum, meğer bir çoğunun diploması sahteymiş. İşte sistemin geldiği durum vahîm hâl almış.
Allâh-u Teâlâ, sahte doktorlardan, sahte doçentlerden, sahte profesörlerden muhâfaza ettiği gibi, medreselerden hak etmeden sahte icâzet alan mollaların ve şeyh olmayanlardan şeyhlik kabûl eden müteşeyyihlerin şerrinden de ümmeti muhâfaza eylesin. Âmîn!”