Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, “İmralı’yı cezaevi sanıyorduk; stüdyo olmuş. İktidar adeta celladına aşık olmuş bir halde ABD ve İsrail’in Ortadoğu’daki planlarına ne yazık ki aracılık etmektedir. İktidarı eleştiren televizyon ekranları karartılırken, bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşına ekran açılmaktadır. Teröristlere güvenerek ‘Terörsüz Türkiye’ asla inşa edilemez. Teröristbaşının başrolünde oynadığı bir oyundan, ülkeye ve millete bir hayır gelmez” dedi.
Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, sosyal medya hesabından PKK lideri Abdullah Öcalan’ın bu sabah yayınlanan videosuna tepki gösterdi. Aydın şunları kaydetti:
“İmralı’yı cezaevi sanıyorduk; stüdyo olmuş! Bölücübaşını tutuklu sanıyorduk; video çeker olmuş! Hainlere siyasetçiler gibi prompter kurulmuş! İktidar eliyle PKK’nın basın kuruluşuna haber servis edilmiş! Ey iktidar, her eline silah alana, isyan edene stüdyo kuracak mısınız? Teröristbaşı Öcalan’ın bu sabah iktidar eliyle yayınladığı video, iktidarın artık şehitlerin hatıralarını da şehit ailelerinin duyarlılıklarını da Türkiye’nin 40 yıllık terörle mücadelesinin kararlılığını da ciddiye almadığını gösteriyor. Bölücübaşının ‘amaçlarına ulaştıklarını’ ilan etmesi ve buna iktidar eliyle fırsat verilmesi bölücü ideolojilere cesaret vermiş, hainleri memnun etmiştir. Yarın eline her silah alanın Türkiye’den bir şey koparabileceğine, ‘amaçlarına ulaşabileceklerine’ dair bir kanaat oluşmaktadır.
“Teröristlere güvenerek ‘Terörsüz Türkiye’ asla inşa edilemez”
Teröristbaşı kendi özgürlüğüne dair yorumlar yapmakta, üstü kapalı olarak şartlar koşmakta, serbest kalabilmenin yolunu yapmaktadır. Teröristbaşı ‘demokratik modernite’ diyerek federasyon, özerklik gibi kabul edilemez formüllere kılıf biçmektedir. Muhalif siyasetçiler belediye başkanları tutuklanıp hapse atılırken, hatta sosyal medya hesapları kapatılırken teröristbaşına açıklama yaptırılması kabul edilebilir değildir. İktidar adeta celladına aşık olmuş bir halde ABD ve İsrail’in Ortadoğu’daki planlarına ne yazık ki aracılık etmektedir. İktidarı eleştiren televizyon ekranları karartılırken, bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşına ekran açılmaktadır. Anayasal yürüyüş ve gösteri haklarını kullanan Türk gençleri gözaltına alınıp tutuklanırken, ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkûm teröristbaşına alan açılmaktadır. Türk milleti, hainlere alan açanları da, ekran açanları da unutmayacak ve affetmeyecektir. Teröristlere güvenerek ‘Terörsüz Türkiye’ asla inşa edilemez! Teröristbaşının başrolünde oynadığı bir oyundan, ülkeye ve millete bir hayır gelmez!”
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***