UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında BeşiktaşUkrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi.Tüpraş Stadı’nda saat 21.00’da başlayan müsabakayı Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetti.
7.Dakikada Alisson Santana ve 28. dakikada Eguinaldo’nun golüyle Shakhtar Donetsk Beşiktaş karşısında 2-0 öne geçti. 40. dakikada Tammy Abraham’ın penaltıdan attığı golle Beşiktaş ferkı 1’e indirdi ve skoru 2-1 yaptı İlk yarı bu skorla tamamlandı.
Shakhtar Donetsk Kevin’in 67. dakikada attığı golle durumu 3-1 yaptı. 87. dakikada Joao Mario’nun golüyle Beşiktaş farkı tekrar 1’e indirdi ve durumu 3-2 yaptı. 90 artı5. dakikada skoru belirleyen gol kendisinin 2. takınının 4. gölünü atan Kevin belirledi ve Shakhtar Donetsk sagadan 4-2 ayrıldı.
Beşiktaş, 31 Temmuz Perşembe günü Polonya’nın Krakow şehrindeki Reymana Stadı’nda rövanş oynayacak.
Kaynak: ANKA
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***