Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, organize suç örgütü liderliğiyle suçlanan ve uzun süredir yurt dışında bulunan Sedat Peker ile ilgili sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
Söz konusu paylaşımda Kurtlar Vadisi dizisinin jenerik müziğine de yer verilmesi dikkat çekti.
Yönter paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakt-i merhunu bekleyene… Allah bes baki heves…” Yönter, ‘Memleket’ isimli sosyal medya hesabında paylaşılan Sedat Peker videosunu alıntılayarak, “Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakt-i merhunu bekleyene… Allah bes baki heves…” ifadelerini kullandı.
Serbest Görüş:
Yönter’in paylaşımı, Özgür Özel’e yumruklu saldırı gerçekleştiren Selçuk Tengioğlu’nun, geçmişte Sedat Peker’i öven açıklamalar yaptığının ortaya çıkmasının ardından geldi. Yönter’in paylaşımı yapmasının ardından TBMM’de Özgür Özel’e yönelik saldırının araştırılması için verilen önerge, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***