Ekranların Ramazan klasiği ‘İftar Zamanı’ bu yıl ilk kez Kestane Kampı’ndan yayınlanıyor. Kemal Gülen’in sunumu, Reha Yeprem, Metin Haboğlu ve daha bir çok değerli ismin katkılarıyla hazırlanacak programın bugünkü konukları Reşit Haylamaz ve Muhammet Yeşilyurt.
Programda ayrıca dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen Ramazan etkinliklerinin, yapılacak özel bağlantılarla yer alacağı programda Reşit Haylamaz ile ‘Peygamber Efendimiz (sav)’in Ramazanlarını, Ramazan ayında ümmetinden neler beklediğini’, ‘Gün gün Efendimiz (sav)’in hayatını anlatan 23 ciltlik dev eseri’, başka inançlarda ve dinlerde oruç ibadetinin nasıl olduğunu ve Hocaefendi’nin, yapay zeka ile canlandırılan Asr-ı Saadet projesi için neler söylediği konuşulacak.
Muhammed Yeşilyurt ile de, ‘Son 15 yılına şahit olduğu Hocaefendi’nin Ramazan’a nasıl hazırlandığını, kamptaki Ramazan atmosferini, komşularla kurulan dostluk köprüleri paylaşılacak.
‘İFTAR ZAMANI’ Ramazan ayı boyunca her gün 17.30’da MC TV, Hizmetten YouTube ve Raindrops TV ekranlarında sizlerle buluşacak.
Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇
Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***