AFAD’ın depremzedelere dağıtması için gönderdiği yatak, battaniye ve diğer yardımların Hatay’ın Altınözü ilçesinde fuhuş yapılan masaj salonunda kullanıldığı iddia edildi.
Olaya ilişkin soruşturmada savcılığa ifade veren A.Z, Ö.K. ve M.A.K. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Cumhuriyet gazetesinden Murat Ağırel’in aktardığına göre, hem masaj salonuna hem de Hatay Altınözü İlçe Spor Müdürlüğü’nde görevli A.Z’nin işyerine ve çiftliğine polis ve jandarmanın yaptığı baskında AFAD’a fatura edilerek bedelleri ödettirilen ürünler ve malzemeler çıktı.
Hatay’ın bir ilçesinde spor müdürlüğünde görevli olan A.Z. 6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında ilçe merkezinde inşa edilen Yenişehir konteyner kentinin sorumlusu olarak atandı.
A.Z. hakkında savcılığa verilen dilekçede AFAD’a fatura edilerek ödemesi yaptırılan ürünlerin, spor müdürü olarak görev yapan A.Z’nin ilçe merkezinde bulunan, sahibi olduğu lokantaya monte ettiği belirtildi.
Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇
Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***