Çok eşliliği savunan 74 yaşındaki Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, 4. kez evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptı.
Bir dönem 3 eşinin olduğunu söyleyen Yüksel, Ağustos ayında verdiği röportajda ” “Evlenmek sadece cinsel zevk için değildir. Aynı zamanda çocukların anası babası belli meşru bir şekilde çoğalmasını sağlamak içindir. Adam da kadın da evlenmedi. Birincisi cinsel ihtiyacını nasıl giderecek? İkincisi; piyasayı piçler ile mi dolduralım?” demiş ve tepkileri üzerine toplamıştı.
Eski Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın kayınbabası olan Ali Yüksel’in 8 çocuk babası ve 10 torun dedesi olduğu biliniyor.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***


![Tr724 [Haber Merkezi]](https://serbestgorus.com/wp-content/uploads/2026/01/Sel-vahsi-yasami-vurdu-Timsahlar-sokaklarda-aslanlar-sele-kapildi-360x180.jpeg)


























