Amedspor, Süper Lig’in 4’üncü haftasında konuk olduğu Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı
Amedspor, Süper Lig’in 4’üncü hafta maçında Kasımpaşa’ya konuk oldu. Maçtan önce Amedspor taraftarları Şişhane Meydanı’nda toplanıp “Jin Jiyan azadî, her zaman her yerde en büyük Amed” sloganlarıyla stada geldi.
Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Amedspor, maçın başında Mbaye Diagne ile bulduğu net pozisyonu değerlendiremedi. Kasımpaşa, maçın 20’nci dakikasında Güven Yalçın’ın golüyle 1-0 öne geçti. Maçın ikinci yarısında 52’nci dakikasında Kasımpaşa, Adrian Benedyczak’ın golüyle 2-0 öne geçti. Maçın 59’uncu dakikasında Amedspor’dan Gift Orban’ın golüyle skor 2-1 oldu. Gift Orban maçın 82’inci dakikasında hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü attı.
Maç 4 dakika uzatmaya rağmen iki takımdan gol gelememesiyle 2-2 berabere bitti. Bu skorla Amedspor evine 7 puanla dönüyor. Amedspor’un ligdeki sıralaması maç fazlasıyla 3 oldu.
Kaynak: MA
Kaynak: Yeni Yaşam Gazetesi
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

