Ahmet Özer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Özer, görüşmede ‘onurlu ve kalıcı bir barış’ ile adalet ve demokrasinin yeniden tesis edilmesi konusunda değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti
Aziz İhsan Aktaş soruşturması ile “örgütü üyeliği” iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanan ve yerine kayyım atanan daha sonra hakkında tahliye kararı verilen Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.
Özer, Bahçeli ile görüşmesine ilişkin sanal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Sayın Devlet Bahçeli ile içinden geçtiğimiz barış sürecini bütün yönleri ile değerlendiren çok kıymetli bir görüşme gerçekleştirdim. Onurlu ve kalıcı bir barışın gerçekleşmesi, adaletin ve demokrasinin bütün kurum ve kurallarıyla ihya olması için üstümüze düşen sorumluluğun bilinciyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
Bahçeli daha önce yaptığı bir konuşmasında yerine kayyım atanan Mêrdin Büyükşehir Beldiye Başkanı Ahmet Türk ve Özer’i kast ederek “Ahmetler göreve” çağrısı yapmıştı.
HABER MERKEZİ
Kaynak: Yeni Yaşam Gazetesi
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

