Site icon Serbest Görüş

Silivri’de İBB davası için yeni duruşma salonu: Tabela asıldı


İBB davası için Silivri’de inşa edilen yeni duruşma salonunun önümüzdeki hafta faaliyete girmesi bekleniyor

Silivri’deki Marmara Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü içerisinde inşa edilen 2 bin 295 kişilik duruşma salonunda sona gelindi. Evrensel’de yer alan habere göre bugün salonun tabelası asıldı.

Tabelaya, “Marmara Duruşma Salonu” yazıldı.

Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu 414 kişinin yargılandığı İBB davası için Silivri’de inşa edilen yeni duruşma salonunun önümüzdeki hafta faaliyete girmesi bekleniyor.

Duruşma salonunda “Barış boyun suç örgütü” ve çeşitli çete üyelerinin de yargılanacağı belirtildi.

Kampüste bulunan en büyük mahkeme salonu yaklaşık 800 kişi kapasiteli.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ tarafından yapılan ihalede, salonun bedelinin 992 milyon TL olduğu açıklanmıştı. İnşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapımı için ihalenin adrese teslim yapıldığı ortaya çıkmıştı, ihaleyi Cent Yapı İnşaat kazanmıştı. 

HABER MERKEZİ

Kaynak: Yeni Yaşam Gazetesi
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version