Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yok, böyle değil!

Yok, böyle değil!


YORUM | LEVENT KENEZ 

Valla benim içime sinmiyor.

Eli kanlı mafya lideri, MİT beslemesi bir iti rezil edecek diye düne kadar adını bir kere bile duymadığım adamın beni hiç ilgilendirmeyen görüntülerinin ortaya saçılması beni mutlu etmiyor. İçimin yağları erimiyor.

Beter olsunlar diyenleri anlıyorum. Hak ettiler diyeni de. Lafa gelince her türlü ahlak raconu kesip her haltı bunlar yiyormuş öyleyse rezil olsunlar diyeni de. Eyvallah ama bu adam mıydı muhatap? Piyonun piyonu. Bir şey olsa milletvekili olurdu. Bu mudur yöntem? Kamu çıkarı falan mı var? İddia edildiği görevde bile değil.

Bakın haber değeri şöyle bir şey olabilir, 2020’ye ait bir haberden:

“Macaristan anayasasında eşcinsel evlilikleri yasaklayan değişikliğin mimarı olan, Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Jozsef Szajer, Brüksel’deki bir eşcinsel barın üzerinde düzenlenen seks partisinde basıldı.

BBC Türkçe’den Yusuf Özkan’ın haberine göre polisin yaptığı aramada, çantasında uyuşturucu bulunduğu belirtilen muhafazakar siyasetçi, görevinden istifa etti.”

Belli ki mafya lideri de kaset arşivcisi olarak anılmak istemiyor dün geri adım attı. Beylik birkaç söz paralayarak. Milletin umurunda değil ama kasetçiler kimmiş, kim bu işlerle uğraşırmış bir kez daha ortaya çıktı.

Binlerce kişiyi dinlemişler diyerek iftira attıkları insanlardan bir tanesi için bile bize şantaj kaseti ile geldiler diyemediler.

CHP’li vekilin vukuatı üzerine bir kaset gelmesi bence tesadüf değil. Erdoğan’ın pislik yöntemlerine karşı bu kez diğer tarafta hamle yapacak. Ve görünen o ki etraf  ete epey doyacak.

Millet de ahlaksız olduğu için ne zaman bu tür şeyler ortaya çıksa herkeste bir havalar, bir heyecanlar. Kabul edelim, inançlı ya da inançsız fark etmez epey ikiyüzlü, münafık bir hale geldik.

“Sakın alma, kucağımıza oturacak” dediğinde koşa koşa kucağına oturmamış gibi.

O kadar kanun önünde suçu olan sadece adil yargılansalar yüz yıl ceza alacak adamların bütün zalimliklerinin unutulup bunlarla gündem olması, bilemiyorum. Bana çok ucuz bir kurtuluş olarak geliyor. Kader nasıl adalet edecek bilmiyoruz ama bir gruba olan kin bizi adaletsizliğe süreklememeli değil mi?

Bu kadar hırsızlığın ahlaki çöküntü eşliğinde olmaması mümkün olmadığına göre…

Bu ulusalcı mıdır, Kemalist midir, Atatürkçü müdür ne oldukları de pek belli olmayan, her kaba girebilen laikçi yobazların mafya lideri sevgisi size de ilginç gelmiyor mu?

İsmailağa lideri Ustaosmanoğlu’nun cenazesine gidenleri tek tek deşifre ederler, düne kadar senin idolünün yanındaki cübbeli, sarıklılar kimdi peki?

Suriye belasını başımıza musallat etti derler, adam Suriye’ye silahları beraber gönderdik diyor.

Kıbrıs’ta adam öldürülecek, kardeşimi gönderdim diyor.

Akademisyenlerin kanında banyo yapacağım dediğinde bu adam bu cesareti nereden alıyor diyorlardı şimdi adamı yere göğe sığdıramıyorlar.

Şimdiye kadar Peker’in ifşa ettiklerinden yüz kere hükümet düşerdi, doğru. Ama Peker’den önce bildiklerinle adamların barajı geçmemesi lazımdı.

Şimdi Peker konuşuyor bir tane savcı çıkabiliyor mu? İstese de çıkamaz. Başına gelecekler malum.

Hani sözde, Cemaat hakim, savcılarına kamikaze diye iftira atıyordunuz neden bir tane namuslu Atatürkçü savcı yok mu çıksın ortaya sonuç alamasa bile bir kişi vardı diyelim. Bir gecede ülkenin teminatı adamların hayatını söndürdünüz. Bu iş öyle kolay kolay, ülke belasını tam bulmadan kapanmaz. Maalesef öyle görünüyor.

Valla bana göre şu Ayasofya’nın duvarını şifa olsun diye yiyenler yontulur da bu laik yobazlar eğitilmez. Dinci yobazlar aç kalsın Avrupa’nın iki yüzyılda yaşadığı aydınlanma çağını iki haftada bitirir. Ama kendisini bir şey zanneden bu tayfadan benim bir umudum yok.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version