Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Vur deyince öldürdü herif

Vur deyince öldürdü herif


YORUM | LEVENT KENEZ 

Erdoğan, “Akıl ve vicdan sahibi hiç kimsenin inkâr edemeyeceği bir gerçektir ki; dünyada her kim bu kardeşinize saldırıyorsa aslında Türkiye’ye saldırıyor” demiş hafta sonu. Aklı, vicdanı olup da hala Tayyip diyen görmedim bu arada. Bu arada hangi kardeşimiz insan karıştırıyor, “24’ünde siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz” diyen kardeşimiz mi acaba? Adam ne zaman kardeşiniz dese ülkenin canına okuyor.

Kardeşimiz aynı konuşmasında şöyle devam ediyor: “Ülke içindeki aparatların tek yaptıkları ellerine verilen oyunları oynamaktır. CHP’nin başındaki zat da altılı masadakiler de o masanın altına gizlenenler de kukladan ibarettir. Biz asıl kavgamızı onların ağababalarına karşı veriyoruz.”

İşte burası harika. 6’lı masa artı HDP yedi partinin başındaki zatlarının iplerini ellerinde tutanlarla kavga veriyorlarmış.

Güzel. Öyleyse gerçekten büyük mücadele.

Mesela hangi ağababaları? Bunları tek tek saysa da biz de bilsek ona göre dikkatli davransak.

Mesela Siyonistlerle mi mücadele ediyorsunuz? Hani geçen gün şaşalı törenle Ankara’da karşıladığın Siyonistler mi? “Dönemin başbakanına mı sordunuz?” deyip bir dakikada sattığın Gazze’ye daha gidemiyorsun. ABD’deki Yahudi lobilerinin ayağına göndermediğin adam kalmamış.

Mesela Almanlarla mı mücadele ediyoruz. Her büyük ihaleyi alan, parasıyla mültecilere bekçilik yaptırtan Almanlara mı? Yerli tanka motor almak için on takla attığımız Almanlarla mı?

Fransızlar mı bu ağababaları. Giderken bin türlü afra tafra yapıp Paris’te hiç ihtiyacımız olmadığı halde yolcu uçak siparişi verdiğimiz Fransızlarla mı? Kapat Fransız okullarını artık hain üretemesinler ülkede!

Bu ağababaları elbette Amerikalılardır. “Aptal olma” diyen adamın ayağına tıpış tıpış giderken henüz değildi galiba. Bir telefon etse, bir fotoğraf çektirsek diye yanıp tutuştuğun düşmanın mı olur. Yakında hurdaya çıkacak savaş uçakları yerine uçak almak için yalvardığımız adamlarla mı mücadele ediyoruz. Eğer bunlarsa bizim düşman, kur S-400’leri çek restini.

Ruslar herhalde bu ağababaları sınıfına girmiyordur. Yoksa bir uçağını düşürdük diye kardeşimizin ailesinin bütün kirli çamaşırlarını ortaya saçan Rusya mı acaba bizim düşmanımız? Suriye’de ne zaman kafası atsa bizim askerleri havaya uçuran, herkesin ambargo uyguladığı yerde bizim kendi çıkarlarımız için hayır dediğimiz Ruslar demek ki bu sınıfa girmiyor. “Terörle arana mesafe koy” dediğimiz minik İskandinav ağababaları dururken PKK’nın ofisinin açık olduğu Moskova’ya düşman değiliz yani.

Herhalde Arapları kastediyor. Petrol ağası sonradan görme Araplar parayı bastırıp bu ülkede kötü işler yapıyor herhalde onlarla mücadele ediyoruz. Darbe falan finanse ediyorlardır. Hain besliyorlardır. Ama geçen gün eli kanlı veliahtın elini öpmeye gitmiştik demek onlar da değilmiş.  Oğlanlarının vakıfları yeni kredi çekmiş Araplardan.

Ülkesinde Müslüman bırakmamaya yemin etmiş Çin, İslam dünyası ayağa kalkmasın diye bizimle mücadele ediyor olabilir mi? 3 kuruş kredi verdiler diye bir daha adını ağzımıza alamadığımız Uygurlar için “Bizce de bunlar terörist” diyerek mi Çin’e rest çektik acaba!

Masonlarla mı mücadele ediyoruz. Tapınak şövalyeleriyle mi? İslamcı mahalleye göre bunların ağababası İngilizlerle bu sıkı fıkı durum ne o zaman?

Kim ulan bizim düşmanımız. İki de bir onlar aslında tek millettir dediği kafirler mi? Kafirler sana neden düşman olsun? Ülkede dindar kalmadı, ahlak kalmadı. Allah’tan korkan kalmadı.

Bu liste uzar gider…

Sabah kalkar kalkmaz bugün Türkiye’ye ne kötülük yapsak diye uyanan cibilli Türkiye düşmanları varsa herhalde bulup bulacakları en iyi hükümete sahipler.

Kurumları bitmiş, makamlarının hiçbir şahsiyeti kalmamış, ordusunda değil pilotu yanaşık düzen yürüyebilecek askeri kalmamış, ekonomisi bitmiş, yargısı köpek dolmuş, herkesin birbirinden nefret ettiği, dinin hiçbir cazibesinin kalmadığı, insanların kaçmak için hayatını tehlikeye attığı, en az 5-6 milyon mültecinin kitlendiği bir ülkedir Türkiye. Bunu başaran iktidarın dünyada bu kadar dostu olmasın da ne olsun. Savaştan çıksa bu kadar dağılmaz bir ülke. Ve hala iyi günler.

Ama adam işi o kadar abarttı ki artık Türkiye düşmanların bile sınırlarını aştı. Türkiye’ye mal satmak istesen cepte para yok. Yumurtaya bile alarm konacak marketlerde. Mültecileri tutsun kimseyi salmasın desen yakında bütün ülke Avrupa’ya akacak. AB’den ülkenin elini ayağını çekti çok şükür desen şimdi NATO’da Truva atı. Şunları, bunları tasfiye etti en azından desen artık muhatap olacakları akıllı adam kalmadı.

Artık iktidarda kalabilmek için her şeyi yapabilecek bir canavar ile biz de onlar da baş başa kaldı. Onlar kendilerini kurtarır da olan yine bize olacak.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version