Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

“Kim İsrail aleyhine bağıra bağıra konuşup cebini dolduruyorsa o adamın Filistin meselesi yoktur”

"Kim İsrail aleyhine bağıra bağıra konuşup cebini dolduruyorsa o adamın Filistin meselesi yoktur"



Hizmet hareketine yakınlığıyla bilinen The Fountain dergisinin sosyal medya hesabı ele geçirildi. Hesaptan Fethullah Gülen’in vefat ettiğine ilişkin paylaşımlar yapıldı.

The Fountain dergisinin yayıncı kuruluşu Çağlayan’dan, ‘önemli duyuru’ anonsuyla, “Şu anda hesaplarımız yoğun saldırı altındadır. 1 saat içinde yapılan paylaşımlar gerçekdışıdır.” açıklaması geldi.

Trollerin yalan rüzgarı estirdiği saatlerde Gülen’i ziyaret ettiğini belirten Ekrem Dumanlı da, Twitter’dan, “Fethullah Gülen Hocaefendi’yi uzun bir aradan sonra bugün (bir saat önce) ziyaret ettim. Sonra gördüm ki bazı zevzekler gün boyu öldü haberi yaymışlar. Bunlara haber vereyim: çoğunuzun helvasını yiyecek kadar yaşıyor, sağlıklı…” mesajını paylaştı.
 

 

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik işgal operasyonu başlatmasının 15. gününde, Antalya’da tarafların görüştüğü bir zirve yapıldı.

Savaşın başlangıcından bu yana ilk kez, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov masaya oturdu. 

 

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 2008’den bu yana Türkiye ve İsrail arasında gerçekleşen en yüksek düzeyli görüşme için Ankara’ya geldi. Herzog, Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı.
 

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Çarşamba akşamı geldiği Diyarbakır’da özeleştiri yaptı. Kılıçdaroğlu, ‘Helalleşme’ adıyla gerçekleşen ziyarette, “CHP bu bölgeye fazla gelmedi, farkındayım. Oyumuz az, onun da farkındayım. Bunun kabahati Diyarbakırlılar’da değil, bizde. Gelmedik, oturmadık, konuşmadık. Ankara’da oturduk güzel güzel laflar ettik.” dedi.
 

Siyasete dönmek için görüşmeler yaptığı konuşulan ve “Her tarafı kucaklayan bir merkez sağ gerekiyor” sözleriyle gündeme gelen eski Başbakan Tansu Çiller, “Milletimi özledim. Artık milletime bir şeyler vermek istiyorum. Her şeyden daha fazla tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.” dedi.
 

 


***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version