Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Bir tarafta ceberrut iktidara teslim olmuş 3-5 kişi, diğer tarafta o ceberrut iktidarın karşısında direnenler vardır

Yargı darbesiyle muhalefeti tasfiye etmenin, ekonomiye darbe olduğunu bir iktidar görmüyor olabilir mi?


Serbest Görüş Haber Merkezi

Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Kadıköy’deki “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginde konuştu. CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyım olarak atanan Gürsel Tekin hakkında Çelik, “CHP’de kavga yoktur. Bir tarafta ceberrut iktidara teslim olmuş 3-5 kişi var, bir tarafta da o ceberrut iktidarın karşısında direnenler vardır” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve partinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun 23 Mart’ta “yolsuzluk” soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerine devam etti. CHP’nin ”Millet İradesine Sahip Çıkıyor” adıyla düzenlediği mitinglerin bu haftaki adresi Kadıköy oldu. Valiliğin eylem yasağı getirdiği ilçeler arasında bulunmayan Kadıköy’deki miting, CHP’nin İstanbul İl Başkanlığı’ndaki polis barikatlarının ardından gelişen olaylar sonrası yapacağı ilk miting oldu.

Mitingde İmamoğlu’nun mektubunu okumak için kürsüye gelen Özgür Çelik, şu ifadeleri kullandı:

“Şunu herkes bilsin: CHP’de kavga yoktur. Bir tarafta ceberrut iktidara teslim olmuş 3-5 kişi var, bir tarafta da o ceberrut iktidarın karşısında direnenler vardır. İşte gerçek CHP’liler buradadır.” 

Exit mobile version