Süper Lig’in 1. hafta erteleme maçında Beşiktaş, yarın saat 20.00’de Kayserispor’un konuğu olacak. Siyah-beyazlıların Kayserispor maçı kamp kadrosu da belli oldu. Kartal’da, Kayserispor maçı öncesinde statü gereği yeni transferler Vaclav Cerny, Gökhan Sazdağı, Cengiz Ünder, Tiago Djalo, Rıdvan Yılmaz, El Bilal Toure, Jota Silva ve Taylan Bulut forma giyemeyecek.
Ayrıca sakatlığı devam eden Salih Uçan ile henüz tam anlamıyla hazır olmayan Mustafa Hekimoğlu’nun da görev alması beklenmiyor.
GENÇLER DE KADRODA
Teknik Direktör Sergen Yalçın, eksik oyuncuların fazla olması sebebiyle genç oyuncular; Tuna Baran Demir, Asım Efe Işık ve Devrim Şahin’i de kamp kadrosuna dahil etti.
Beşiktaş’ın, Kayserispor müsabakası kamp kadrosu şöyle:
“Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Wilfred Ndidi, Demir Ege Tıknaz, Milot Rashica, Tammy Abraham, Orkun Kökçü, Felix Uduokhai, Kartal Kayra Yılmaz, Necip Uysal, Rafa Silva, David Jurasek, Tuna Baran Demir, Asım Efe Işık, Devrim Şahin ve Emirhan Topçu”
Kaynak: İHA
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***