Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Fatih Altaylı’nın YouTube kanalında ana sponsordu; kripto şirketi ICRYPEX’in Başkanı Gökalp İçer, ‘uyuşturucu temini’ ve ‘cinayete teşebbüs’ iddiasıyla tutuklandı!

Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında ana sponsordu; kripto şirketi ICRYPEX'in Başkanı Gökalp İçer, 'uyuşturucu temini' ve 'cinayete teşebbüs' iddiasıyla tutuklandı!


Serbest Görüş Haber Merkezi

Gözaltına alınan kripto borsası ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer, sevk edildiği mahkemece ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde temin etme’ ve ‘Kadına Karşı Olası Kast ile Öldürmeye Teşebbüs’ suçlarından tutuklandı. 

Gazeteci Fatih Altaylı‘nın YouTube kanalının ve ‘Onlar TV’nin ana sponsoru, kripto borsası ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer, ‘uyuşturucu temini’ ve ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlamasıyla dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan açıklamada uyuşturucu madde kullanımından dolayı hayatını kaybeden Göksu Çelebi isimli mağdura uyuşturucu madde temin ederek kullanmasını sağladığı iddia edilen şüpheli İçer bugün savcılığa sevk edildi. 

Gözaltına alınan ICRYPEX’in Başkanı Gökalp İçer ile uyuşturucu kullandığı iddia edilen avukat Göksu Çelebi hayatını kaybetti

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen İçer tutuklandı

Savcılık tarafından tutuklama talebiye mahkemeye sevk edilen Gökalp İçer, uyuşturucu temin etmek ve kastla öldürmeye teşebbüsten tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapıaln açıklama şöyle:

“Şüpheli Gökalp İÇER, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesinin alınmasını müteakip, Uyuşturucu veya uyarıcı madde temin etme ve Kadına Karşı Olası Kast ile Öldürmeye Teşebbüs suçlarından dolayı tutuklanması talebi ile sevk edildiği İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmasına karar verilmiştir.”

 

Exit mobile version