Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Devlet Bahçeli: “CHP artık bir kartel partisidir, çizmeyi aşmıştır”

TR724 HABER


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hedefinde CHP vardı. Bahçeli, “Maalesef CHP artık kartel partisidir, yani siyasi hedefleri için devletin kaynaklarını kanun dışı yollardan kullanacak ve şebeke oluşturacak kadar çizmeyi aşmıştır. Bununla mündemiç olmak üzere dehşet veren kanunsuzluk, hukuksuzluk ve yolsuzluk markası olmaya da açık ara namzettir.” dedi.

Delet Bahçeli, Leman Dergisi’ne de tepkiliydi: “Peygamberimize saldırıyı lanetliyorum. İslamofobiye karşı hukuki eylem planı hazırlanmalı. Sözde mizah dergisinde Efendimiz Resulullah’a yapılan iğrenç saldırıyı nefretle lanetliyor, İslamofobi tehdidine karşı bir eylem planı hazırlanmasını önemli görüyorum.”

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkan kısımlar şöyle:

CHP’li belediyeleri saran yolsuzluk tufanı… 

ÖNCEKİ YAZIAyakkabı ve İncil’den sonra şimdi de parfüm: Donald Trump ‘Victory 45-47’ adlı parfüm serisi çıkardıSONRAKİ YAZI15 Temmuz’dan sonra gasp edilmişti: Mobilya devi İstikbal ve Akfel Gaz satışa çıktı

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version