CHP lideri Özgür Özel’in “180 derece yön değiştirecek bir siyasetçi değilim. Bugün Devlet Bahçeli öyle bir siyasetçidir” ifadelerine karşı MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, “Bilinmesini isterim ki haddini aşanlara hat bildirmek bizim için sadece zaman meselesidir” dedi.
ÖZEL: 180 DERECE YÖN DEĞİŞTİREN SİYASETCİ DEĞİLİM
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı canlı yayında kullandığı, “Ben kimsenin düğmeye basmasıyla 180 derece yön değiştirecek bir siyasetçi değilim. Bugün Devlet Bahçeli öyle bir siyasetçidir” ifadelerine karşı dikkat çeken bir yanıt geldi. MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özgür Özel’i hedef alarak şu ifadeleri kullandı:
ÖZGÜR ÖZEL’İN SÖZLERİNİN KARŞILIĞI YOKTUR
“Ö. Özel, istese de istemese de Türk Devlet aklının 21. yüzyıldaki adı: Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’dir. Türk siyasetinde kırk yılı aşan bir irade, bir çizgi ve bir duruş varsa; o da oy kaygısıyla değil, millet sevdasıyla yürüyen Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin duruşudur.
Özgür Özel’in bugün bir televizyon kanalında sarf ettiği hezeyanların ne siyasi bir karşılığı vardır ne de milletin vicdanında bir yere sahiptir. Özgür bey Joystickle yön tayin edilen siyasetçileri arıyorsa, önce kendi geçmişine ve partisinin yıllardır savrulduğu kulvarlara bakmalıdır.
TÜKENMİŞLİĞİN İFADESİDİR
Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, dün söylediği ile bugün söylediği aynıdır. Bugün terör örgütünün silah bırakmasından bile rahatsızlık duyan bir zihniyetin, devlet aklını temsil eden bilge bir lidere dil uzatması; sadece çaresizliğinin değil, aynı zamanda tükenmişliğinin de ilanıdır.
TÜRK MİLLETİNİ HEDEF ALMAKTIR
Bilge Liderimizin çağrısıyla şekillenen Cumhur İttifakı, Türkiye’yi terörden arındırma kararlılığının kendisidir. Bu duruşu hedef alan her söz, her eylem, Türk milletinin birliğini hedef almak demektir. Özgür Özel bilmelidir ki; o dil uzattığı kişi, bu milletin çelikten iradesidir.
HAD BİLDİRMEK BİZİM İÇİN AN MESELESİDİR
Özgür beye gelince, iradesi ipotekli, makamı emanet olan bu zat, belli ki onu koltukta tutan güç odaklarından yeni bir talimat almıştır ama ne kadar çırpınırsa çırpınsın varacağı yer sadece tarihin çöplüğü olacaktır.
Serbest Görüş:
Bilge liderimize dil uzatma gafletinde bulunan bu emanetçiye aklını başına almasını tavsiye ediyorum. Bilinmesini isterim ki haddini aşanlara hat bildirmek bizim için sadece zaman meselesidir. Siyaset kisvesi altında terbiyesizlik yapanlar sarf ettikleri cümlelerin acı bedelleri ile mutlaka karşılaşacaklardır”
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***