Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Gazeteci Ağırel, yargı mensuplarına karşı suç duyurusunda bulundu

Gazeteci Ağırel, yargı mensuplarına karşı suç duyurusunda bulundu


Timur Soykan ve Murat Ağırel, kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan Flash TV ve Bank Pozitif’in sahibi Erkan Kork’un şikayeti üzerine 10 Nisan’da gözaltına alındı. Soykan ve Ağırel, imza şartı ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

Ağırel, hakkında gözaltı kararı veren ve uygulayan yargı mensupları hakkında Hakimler ve Savcılar Kurulu’na (HSK) suç duyurusunda bulundu.

Serbest Görüş:

Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Avukatım Hüseyin Ersöz ile birlikte; Haksız ve hukuksuz şekilde gözaltı kararı veren, uygulayan ve devamında suç üretmeye çalışan yargı mensupları hakkında Hâkimler ve Savcılar Kurulu’na (HSK) suç duyurusunda bulunduk. Verilen hukuksuz kararlara itiraz ettik” dedi.

Murat Ağırel, “Ayrıca, gözaltı kararımıza sebep olan, yasadışı bahis finansı suçu nedeniyle tutuklu bulunan şahıs ile, oturma organlarından aldıkları sözde haberlerle itibar suikasti yapmaya çalışanlar hakkında da suç duyurusunda bulundum” ifadelerini kullandı.

Ağırel, “İftiralara, kumpaslara, itibar suikastlarına asla boyun eğmeyeceğiz” diye belirtti.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version