Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bugünden itibaren geçerli olacak şekilde Philip Morris sigara grubu ürünlerine 10 TL zam yapıldığını duyurdu.
Geçtiğimiz hafta itibarıyla çok sayıda sigara üreticisi peş peşe zam açıklaması yaparken, bir zam haberi de Philip Morris grubundan geldi.
TÜM SİGARALARA 10 TL ZAM YAPILDI
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 10 Mart itibarıyla geçerli olacak yeni fiyat listesini paylaşırken, Philip Morris grubunda yer alan sigaraların 10 TL zamlandığını açıkladı.
Değişikliklerle birlikte, grubun en ucuz sigarası 80 TL’ye, en pahalı sigarası ise 110 TL’ye yükseldi.
Öte yandan geçtiğimiz hafta BAT, Esse ve JTİ grubuna da zam gelmişti. Zamların ardından BAT ve JTİ grubunun en pahalı sigarası 91 TL’ye yükselirken en ucuz sigarası 75 TL olmuştu.
Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇
Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***