Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesine “Adaleti bir kez daha yok ettiniz. Kazanılmış hak olan diploma, siyasi baskılarla yok sayılmıştır. Kabul edilemez!” diyerek tepki gösterdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının yokluk ve açık hata” gerekçeleriyle iptal edilmesinin ardından siyasi isimler tepkilerini art arda sıralarken bir tepki de eski CHP Genel Başkanı Kemal Kıılıçdaroğlu’ndan geldi.
‘ADALETİK YOK ETTİNİZ’
Sosyal medya hesabı X üzerinden bir paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesine şöyle tepki gösterdi: Adaleti bir kez daha yok ettiniz…Kazanılmış hak olan diploma, siyasi baskılarla yok sayılmıştır. Kabul edilemez!
Adaleti bir kez daha yok ettiniz…
Kazanılmış hak olan diploma, siyasi baskılarla yok sayılmıştır. Kabul edilemez!
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) March 18, 2025
Kaynak: Haber Merkezi
Kemal Kılıçdaroğlu
Ekrem İmamoğlu
CHP
Diploma
Selçuk Özdağ’dan İklim Kanunu Teklifi’ne Tepki
Sadece Erzincan Ovası’nda Yetişiyor! 70 Gün Sonra Hasat Başlayacak, Büyük Talep görüyor
ORC’den Bomba Etkisi Yaratacak Anket! CHP 8 İlde Birinci Parti Oldu, AKP’yi Solladı
Google’da Bir Devir Sona Eriyor! Google Asistan Kapanıyor, Yerine Bakın Ne Geçecek
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***