Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İmamoğlu’nun Savcılığa Sevk Edileceği Tarih ve Saat Belli Oldu

İmamoğlu'nun Savcılığa Sevk Edileceği Tarih ve Saat Belli Oldu


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yarın saat 21.00’de savcılığa sevk edileceğini duyurdu. Açıklamada “İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü ve PKK/KCK terör örgütüne yardım soruşturmalarından gözaltında bulunan şüphelilerin yarın saat 21.00 gibi adliyemizde hazır edilmeleri planlanmaktadır” denildi.

19 Mart’ta gözaltına alınan ve 3 gündür Vatan Emniyet’te tutulan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ifadesi alınmaya başlandı. İmamoğlu’nun ne zaman savcılığa sevk edileceği merak konusuyken İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama geldi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, “İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü ve PKK/KCK terör örgütüne yardım soruşturmalarından gözaltında bulunan şüphelilerin yarın saat 21:00 gibi adliyemizde hazır edilmeleri planlanmaktadır” denildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 19 Mart’ta sabah saatlerinde açıklama yaparak iki ayrı soruşturma kapsamında Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu 106 kişi hakkında gözaltı kararı vermişti. Hakkında gözaltı kararı bulunan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Buğra Gökce de gözaltına alındı. Böylece 19 Mart operasyonlarında gözaltına alınanların sayısı 90 oldu.

Kaynak: Haber Merkezi


Etiketler

Ekrem İmamoğlu


İBB


Mansur Yavaş’tan Ankaralılara Çağrı


61 Vekilden Daha Ekrem İmamoğlu’na Destek Açıklaması


Kış Lastiği Uygulaması Ne Zaman Sona Eriyor? İşte 2025 Kış Lastiği Çıkarmak İçin Son Tarih


Saç Beyazlamasını Yavaşlatmanın Yolu: Günlük Beslenmede Bu Gıdaları Mutlaka Tüketin

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version