Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Peker sessizliğini Bahçeli için bozdu!

Peker sessizliğini Bahçeli için bozdu!


Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşayan ve hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunan suç örgütü lideri Sedat Peker, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için dikkat çeken bir adım attı.

PEKER SUSKUNLUĞUNU BOZDU

2021 yılında siyaset ve suç dünyasına yönelik yaptığı açıklamalarla gündem olan Sedat Peker, uzun süreli sessizliğini Bahçeli için bozdu. Peker, sosyal medya hesabından Bahçeli için yapılan geçmiş olsun paylaşımlarını sıkça paylaştı.

BAHÇELİ’NİN SAĞLIK DURUMU MERAK KONUSU OLDU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu, grup toplantısı yapmaması nedeniyle bu hafta merak konusu olmuştu. MHP tarafından yapılan açıklamalarda, Bahçeli’nin sağlık süreci hakkında detaylar verildi.

KALP KAPAĞI DEĞİŞİMİ AMELİYATI

MHP’den yapılan resmi açıklamaya göre, Bahçeli 4 Şubat 2025 tarihinde Anadolu Sağlık Merkezi’ne yatırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda, 10 yıl önce değiştirilen kalp kapağındaki problemler nedeniyle 6 Şubat 2025 tarihinde kapak değişimi gerçekleştirildi.

MHP açıklamasında, kalp kapakçığı değişiminin komplikasyonsuz ve başarılı şekilde tamamlandığı bildirildi. Bahçeli’nin tıbbi durumu son derece iyi ve stabil olduğu aktarıldı.

Serbest Görüş:

 

Açıklamaya göre Bahçeli’nin sağlık durumu şu an için iyi ve odasında dinlenmeye devam ediyor. Kısa süre içinde hastane sürecini tamamlayarak günlük yaşantısına dönecek.

 

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version