Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de bu hokkabazlarla uğraş

Yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de bu hokkabazlarla uğraş


Serbest Görüş Ekonomi

Acun Ilıcalı, üç yıldır vergi ödemediği iddiasına sosyal medyadan tepki gösterdi. Gazeteci Turhan Bozkurt‘a yanıt veren Ilıcalı, “İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş” ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) vergi ödemekten kaçınan ve “Vergi Yüzsüzleri” olarak adlandırılan kişileri dün itibariyle açıklamasının ardından, Gazeteci Turhan Bozkurt sosyal medyadan iş insanı Acun Ilıcalı’nın 3 yıldır vergi ödemediğini öne sürdü. 

Bozkurt sosyal medyadan yaptığı paylaşımında “Yüzsüzleri ifşa edecekseniz buralardan başlayın! Acun Ilıcalı’nın holdingi de üç yıldır vergi ödemiyor” ifadelerini kullandı.

Bozkurt’un vergi ödemiyor iddiasına sosyal medyadan yanıt veren Ilıcalı, şunları söyledi:

“Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon TL’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. 2500 ailenin ekmek yediği şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan, rahatça iftira atabildiğine göre yüzsüzler listesine seni sokabiliriz bence. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş.”

 

Exit mobile version