Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Yalova’da bir kadın girişimci domuz bağıyla öldürülmüş halde bulundu

Yalova’da bir kadın girişimci domuz bağıyla öldürülmüş halde bulundu


Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde mantar üretim tesisi bulunan kadın girişimci Canan Cerit, evinde yabancı uyruklu çalışanları tarafından önce domuz bağıyla bağlandı sonrasında da boğularak vahşice öldürüldü.

İHA’nın haberine göre Çiftlikköy ilçesi Sultaniye Mahallesi’nde bulunan bir binanın ikinci katında ikamet eden Canan Cerit’ten haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Adrese giden polis, sağlık ekipleriyle birlikte daireye itfaiye marifetiyle girdi. Ekipler, Cerit’i ölü buldu. Kadının elleri ve ayaklarından domuz bağıyla bağlandığı öğrenildi.

Olay sonrasında savcı ve olay yeri inceleme ekipleri çalışma gerçekleştirdi. Cerit’in cesedi ardından otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

2 ÇALIŞANI ORTADA YOK
Öte yandan ilk belirlemelere göre boğularak öldürüldüğü düşünülen kadının, yanında çalışan 2 yabancı tarafından cinayete kurban gittiği üzerinde duruluyor. Kadın girişimcinin her sabah çalışanlarıyla evinde kahvaltı yaptıktan sonra iş yerine geçtiği öğrenildi. Dün sabah saatlerinde cinayetin işlendiği tahmin ediliyor. Öte yandan şüphelilerin Cerit’e ait değerli eşya ve paraları aldığı da iddia edildi.

Serbest Görüş:

Cinayet sonrası Sefabey Caddesi’nde bulunan otoparkta mantar şirketine ait araçta olay yeri inceleme ekipleri çalışma gerçekleştirdi. Araçta arama yapan ekipler parmak izi de aldı. Şüphelilerin merkeze bu araçla geldiği düşünülüyor.

1’İ KADIN, 3 ŞÜPHELİ KAMERADA
Bu arada DHA’nın haberine göre Canan Cerit’in, yanında çalışan ve şüpheli olarak aranan İranlı 1’i kadın 3 kişi, olay öncesi eve girerken sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. Dün saat 10.30 sıralarında kaydedilen görüntülerde, 3 şüphelinin Cerit’in 2’nci katındaki dairede oturduğu 4 katlı binaya girdiği, şüphelilerden birinin bir süre sonra binadan çıktığı, yeniden eve döndüğü değerlendirilen şüphelinin, diğer erkek şüpheliyle birlikte tekrar binadan çıktığı görüldü. Elinde poşet bulunan kadın şüphelinin, binadan ilk çıkan şüpheliyle birlikte yürüdüğü anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version