Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Üniversite mezunu olması gereken Genel Sekreter lise mezunu çıktı

Üniversite mezunu olması gereken Genel Sekreter lise mezunu çıktı


Türkiye Kaykay Federasyonu Genel Sekreteri Armağan Kaplan’ın yasal olarak üniversite mezunu olması gerekirken, lise mezunu olarak göreve geldiği ortaya çıktı. Kaplan’ın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar Daire Başkanı Necati Kaplan’ın eşi olduğu anlaşıldı.

Türkiye Kaykay Federasyonu’nda başkanlık seçimleri öncesinde ortaya çıkan gerçek, spor camiasında büyük tepki çekti. Spor Federasyonları Ana Statüsü gereği en az üniversite mezunu olması gereken Genel Sekreterlik koltuğunda lise mezunu Armağan Kaplan’ın oturduğu ortaya çıktı.

Genel Sekreter olarak resmi ziyaretlere de katılan Armağan Kaplan’ın lise mezunu olduğunun ortaya çıkması üzerine Federasyon’da genel sekreter olarak çalışmadığını söylediği iddia edildi. Ancak Kaplan’ın Genel Sekreter olarak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı da ziyaret ettiği Türkiye Kaykay Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yer alırken, Genel sekreter olarak açıklamalarda bulunduğu görüldü.

Daire Başkanı’nın eşi olduğu ortaya çıktı

Tepkilerin odağındaki Kaplan’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar Daire Başkanı Necati Kaplan’ın eşi olduğu anlaşıldı. Yaklaşan Türkiye Kaykay Federasyonu seçimleri öncesi çıkan durumun seçimleri nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.


 

 

 


Exit mobile version