Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Tıbbi Bakım Ekibi: “Hocaefendi, vefatından 4 gün önce hastaneye kaldırıldı”

Gülen’den Yaşar Yakış için taziye: Hakperestlikten ayrılmadı, şükranla yad ediyoruz


Fethullah Gülen Hocaefendi’nin tıbbi bakım ekibi tarafından yapılan açıklamada, “Vefatından dört gün önce Hocaefendi, kronik kalp ve böbrek yetmezliğinin aniden kötüleşmesi sebebiyle acil olarak hastaneye kaldırılmış, modern tıbbın sunduğu tüm imkanlar kullanılarak kesintisiz devam eden titiz bir takip ve tedaviye rağmen cevap alınamamıştır.” denildi.

Açıklamanın tamamı şöyle:

“Malumunuz üzere, Sn. Fethullah Gülen Hocaefendi, 20 Ekim 2024 tarihinde, saat 21.20’de, Pennsylvania’daki St. Luke’s Hastanesi’nde vefat etmiştir. İlerleyen yaşına ek olarak, diyabet, tansiyon, koroner arter hastalığı, kalp ve böbrek yetmezliği gibi birçok kronik hastalığı nedeniyle bir süredir tıbbi gözetim altında olan Fethullah Gülen Hocaefendi’nin sağlık durumu, yirmiden fazla uzman doktorun yer aldığı bir heyet tarafından titizlikle izlenmekteydi.

Aralarında kardiyoloji, geriyatri, endokrinoloji, nefroloji ve gastroentereloji gibi farklı uzmanlık alanlarından doktorların bulunduğu bu multidisipliner ekip, Hocaefendi’nin sağlığıyla ilgili en küçük değişimi 24 saat boyunca gözlemlemekte ve her aşamada tüm tıbbi imkanlar seferber edilmekteydi.

Vefatından dört gün önce Hocaefendi, kronik kalp ve böbrek yetmezliğinin aniden kötüleşmesi sebebiyle acil olarak hastaneye kaldırılmış, modern tıbbın sunduğu tüm imkanlar kullanılarak kesintisiz devam eden titiz bir takip ve tedaviye rağmen cevap alınamamıştır.

Bu vesileyle, Hocaefendi’nin uzun yıllar boyunca tıbbi bakımını üstlenmiş olmanın, ağır bir mesuliyetini hissetmekle birlikte, büyük bir onur olduğunu ifade etmek isteriz.
Derin bir üzüntü içindeyiz. Hocaefendi’nin kederli ailesine, dostlarına, sevenlerine ve hayatına dokunduğu herkese en içten taziyelerimizi sunuyoruz.

Saygılarımızla,

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin Tıbbi Bakım Ekibi”

⚫ Tıbbi Bakım Ekibi: “Hocaefendi, vefatından 4 gün önce hastaneye kaldırıldı”

https://buff.ly/48f5SNH
https://buff.ly/4fgYCDo
 

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version