Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Seren Serengil’den Çok Konuşulacak Hamle: Hayvan Hakları İçin Bunu da Yapacak

Seren Serengil'den Çok Konuşulacak Hamle: Hayvan Hakları İçin Bunu da Yapacak


Kocaeli’de AKP’li Gebze Belediyesi’ne ait bakımevinde 45 hayvanın öldürülüp poşetlerle çöpe atılmasının ardından bir katliam haberi de İstanbul Ümraniye’den geldi.

Ümraniye Hayvan Barınağı’ndan gelen görüntülerin sonrasında barınağa giden şarkıcı Seren Serengil, hayvan katliamına karşı durmak ve hayvan hakları için daha etkili bir mücadele vermek için siyasete atılacağını duyurdu.

Hande Yere ve Seren Serengil

“ŞÖHRETİMİ HAYVANLARIN YARARINA KULLANMAK BENİM VATANDAŞLIK GÖREVİM”

Serengil, bir sonraki genel seçimlerde milletvekili adayı olacağını açıkladı.

Serengil, “Şöhretimi bu hayvanların ve bu canlıların yararına kullanmak benim vatandaşlık görevim. Ben, arkadaşlarım gibi duymamazlıktan, görmemezlikten gelme duruş bozukluğunda değilim. Sizin gönlünüz rahat oluyor mu? Benim olmuyor. Ben sanatçı olarak, bırakın her şeyi, seven olarak şöhretim ne kadarsa, bu kadar mı?” ifadelerini kullandı.

“BİZİM ADIMIZA DA KONUŞACAK BİRİSİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Serengil, sözlerine şu ifadelerle devam etti:

“Ben bunun için sonuna kadar mücadele edeceğim. Ne bir yere gireceğim ne de politikacıyım; ama bu saatten sonra gireceğim. Bizlerden birisinin de olması gerekiyor orada. Nefret ettiğim bir şeydi ama Meclis’ten bu yasayı çıkarttığı zaman gülen insanlar var. Aday olmayı düşünüyorum, eğer halk beni bir şekilde desteklerse; onlar adına, çünkü bizim adımıza da konuşacak birisine ihtiyacımız var.”

Kaynak: MagazinBurada

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version