Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Serbest bırakılan Dilan Polat’tan ilk paylaşım: ‘Kısmi felç geçirdim’

Serbest bırakılan Dilan Polat’tan ilk paylaşım: ‘Kısmi felç geçirdim’


Kız kardeşi Sıla Doğu ile öpüşme videosu ortaya çıkan Dilan Polat ve kardeşi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “hayasızca hareket” suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan “hayasızca hareket” soruşturması kapsamında gözaltına alınan ikili, ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“BENİM İÇİN UTANÇ VERİCİYDİ”
Serbest bırakılmasının ardından sosyal medyadaki hesabını gizleyen Dilan Polat, yaşadığı süreci anlattı. Polat, “Kötü bir gündü, çok zordu. Hakim karşısına çıkmak benim için utanç vericiydi” dedi. Olayın anlık bir sevgi ifadesi olduğunu belirten Polat, “Bir anda polisler geldi” ifadesini kullandı.

Fenomen, yaşadığı sağlık sorunlarına da değindi. “İyi değilim, çok ciddi acı çekiyorum. Ne uyuyabiliyorum ne de uyanabiliyorum” diyerek duygusal anlar yaşadı. Polat, “Üç kere bayılmışım, kısmi felç geçirdim. Herkesten özür dilerim” açıklamasını yaptı. Polat, polisleri görünce korktuğunu belirterek, yaşadığı travmanın etkisinden kurtulamadığını vurguladı.

Serbest Görüş:

Polat ve kardeşi Doğu, çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. İki kardeşe haftada üç gün, salı, perşembe ve pazar günleri kolluk biriminde imza atma yükümlülüğü getirildi.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version