Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Selma Ateş, “Yine saldırıya uğrayacağım” diyerek MHP’li isimleri sıraladı: Sorumlu onlar!

Sinan Ateş davası: “Bahçeli ‘Gereğini yapacağım’ demişti, Sinan’ın verdiği dosyada ne vardı açıklasın”


Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in davası görülürken Ateş ailesine saldırıda bulunuldu.

Merhum Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’in yanına gelen ismi Mertcan Kılıç olduğu iddia edilen şahıs yumruk attı. Şahsın sanık yakını olduğu ve gözaltına alındığı belirtildi.

Saldırı sonrası Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş de fenalaşıp hastaneye kaldırıldı. Selma Ateş ise saldırının ardından açıklama yaptı.

Kardeşinin cinayetinin aydınlatılması için korkmadan mücadele edeceğini belirten Selma Ateş, yine saldırıya uğrayacağını düşündüğünü söyleyerek sorumlu gördüğü isimleri sıraladı.

“BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE SORUMLUSU…”

Selma Ateş şunu yaptı bunu dedi şu şekilde konuştu. Be susyayım mı? Sizin babanız sizin bir yakınızı katledilirse susmak istiyorsanız susun ben susmayacağım.

Buradan çıktığım andan itibaren yine saldırıya uğrayacağını biliyorum. Başıma bir şey gelirse bunun sorumlusu MHP, Ülkü Ocakları içinde saymış olduğum İzzet Ulvi’den tutun da Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım, Murat Kılıç, Ömer Şanlı ve isimlerini avukata verdiğim kişiler olmak üzere hepsi hakkında soruşturma başlatılmasını istiyorum.

Serbest Görüş:

“‘NE DEDİN SEN’ DEYİP SALDIRDI”

Ne istiyorsunuz? Selma Ateş sussun. Hiç kimse kusura bakmasın. Kimseden korkmuyorum. Sinan Ateş’in hesabını sorana kadar devam edeceğim. Benim ablamı yerlerde sürükledi, benim ne anneme ne ablama ne benim aileme hiç kimsenin bir şey yapmaya hakkı yok.

Canı giden biziz. Yargı önünde hepinizden hesap soracağım. (Saldırganın iddiaya göre ismi Mertcan Kılıç) Tanımıyorum. Kim olduğunu da bilmiyorum. Ben de helalleşmeyeceğim hesaplayacağım.

“Ne dedin sen” deyip saldırdı. Anlamadık, insanlar yanımıza gelip baş sağlığı dilediği için anlamadık.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version