Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Savunma Bakanı’ndan “İsrail tehdidi” açıklaması: Biraz sabırlı olun, bakacağız

Savunma Bakanı’ndan “İsrail tehdidi” açıklaması: Biraz sabırlı olun, bakacağız


Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM Genel Kurulu’nda İsrail tehdidi ile ilgili kapalı oturum için CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ‘İsrail tehdidi söz konusu değil, altı hiç doldurulamadı’ sözlerinin hatırlatılması üzerine, “Sayın Genel Başkanı dinleyemedim ne dediğini ama biz onların arzu ettiği, onların ihtiyaç duyacağı bilgileri dün orada sunmaya çalıştık. Biraz sabırlı olun, bakacağız. Biraz sabırlı olun diyorum” dedi.

AKP grup toplantısı öncesinde bir gazeteci, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e CHP Genel Başkanı Özel’in; TBMM Genel Kurulu’nda dün İsrail tehdidinin görüşüldüğü kapalı oturumla ilgili, “Televizyon kanallarında konuşulandan başka hiçbir şey aktarılmadı. Türkiye’nin gündemi değiştirilmeye çalışılıyor” şeklindeki sözlerini hatırlatarak, bu konudaki görüşlerini soruması üzerine Bakan Güler, “Sayın Genel Başkanı dinleyemedim ne dediğini ama biz onların arzu ettiği onların ihtiyaç duyacağı bilgileri dün orada sunmaya çalıştık” dedi.

Bakan Güler, Özel’in sözlerinin bir kez daha hatırlatılması üzerine de, “Biraz sabırlı olun, bakacağız. Biraz sabırlı olun diyorum. Dünküyle ilgili sorular sormayın lütfen” cevabını verdi.

“AĞUSTOS’TA SORARSAN TABİİ KASIM DİYECEĞİM, İNŞALLAH…”

Güler, “Pençe Operasyonu’nda son durum ne, ‘Kasım ayında kilidi kapatacağız’ demiştiniz” sorusu üzerine de, “Kasıma gelelim bakacağız” dedi. Güler, muhabirin “Ağustos’ta sorulduğunda da ‘Kasım’da bakarız’ demiştiniz” hatırlatması üzerine Güler, “Orada yapılan işleri her halde tahmin ediyorsunuz değil mi? 40 yıldır uğraştığımız işle uğraşıyoruz. Ağustosta sorarsan tabii Kasım diyeceğim. İnşallah.. Kasım gelince konuşacağız” diye konuştu.

LÜBNAN’DAN TAHLİYELER

Lübnan’daki vatandaşların tahliyesi sorusuna ise Bakan Güler, “Onlarla ilgili açıklama yapılacak. Biraz sonra takip ederseniz dinleyeceksiniz hepsini” diyerek yanıtladı.

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version