Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Saray rejiminin, yolsuzluğu bulaştırmadığı kurum kalmadı!

Saray rejiminin, yolsuzluğu bulaştırmadığı kurum kalmadı!


Serbest Görüş Haber Merkezi

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tuncer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndaki usulsüzlükleri ifşa ettiği sosyal medya paylaşımları sonrasında polis tarafından evinden alınarak gözaltına alındı. Tuncer, “Saray rejiminin, yolsuzluğu bulaştırmadığı kurum kalmadı” açıklamasıyla gözaltına alınmasını eleştirdi.

Sevdagül Tuncer, dün sabah saatlerinde evinden polis ekipleri tarafından alınarak Kağıthane Sadabat Polis Merkezi’ne götürüldü.

Tuncer, geçtiğimiz Aralık ayında sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda çocuk yurtlarında yaşanan şiddet, il müdürlüklerindeki usulsüzlükler ve kadın düşmanı tarikat yapılanmalarına dair iddialarını çeşitli belgelerle ortaya koymuştu.

Cumhuriyet’in aktardığına göre, Tuncer, ifade işlemleri için gözaltına alınırken, bu durumu, “Saray rejiminin yapmadığı yolsuzluk, yolsuzluğu bulaştırmadığı kurum kalmadı” şeklinde değerlendirdiği bir açıklama ile kamuoyuna duyurmuştu. Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit, konu hakkında yaptığı açıklamada, Tuncer’in gerçekleri dile getirdiği için hedef alındığını belirtti.

Polis merkezinde yapılan ifade işlemleri sonrasında Tuncer serbest bırakıldı. Bu sırada, Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve diğer parti üyeleri polis merkezi önünde toplanarak Tuncer’e destek verdi. Parti tarafından yapılan resmi açıklamada, Tuncer’in, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Konya İl Müdürü hakkında kamuoyuna usulsüzlükler hakkında bilgi verdiği için gözaltına alındığı ifade edildi.

Exit mobile version