Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: “Lanet olsun sana ve kurduğun düzene”

Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ‘zorla getirilme kararı’ kaldırıldı


CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisiyle ilgili açıklamalarda bulunan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çok sert tepki gösterdi. “Lanet olsun sana ve kurduğun düzene…” diyerek sözlerine başlayan Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

5’li çeteler eliyle milletin parasına, uyuşturucu baronlarının eliyle gençlerimize ve geleceğimize, bozduğun ve kontrolün altına aldığın yargı eliyle dışarı saldığın katiller, çocuklarımızın ve kadınlarımızın canına ve ırzına bela oldu.

Yeni doğan bebeklerimizin canı, para için sağlık çetesine teslim edildi. 12 bebeğimiz senin sisteminin adamları tarafından 3 kuruş kazanmak için hayata gözünü yumdu… Yüreğime çok ağır geliyor, acımı dile getirebilmek için kullanacağım cümle; en hafif tabiri ile: “Allah belanı versin!

Ülke yangın yeri, can havlindeyiz; sen hala çıkmış “hançer’’ diyorsun.
Seninle mücadele etmeyenin de Allah belasını versin.”

Erdoğan ne demişti?

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası kuruluş yıl dönümü programında açıklamalarda bulunmuş ve Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak, “Sırtından hançerlenmenin öfkesini sosyal medyadan sürekli birilerine hakaret ederek çıkarmaya çalışanlara sadece acıyarak bakıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, eski Türkiye’nin unutulmaya yüz tutmuş kötü hatıraları olarak anılmaktan kurtulamayacaklar.” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version