Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kapalı oturum sonrası açıklama: Bilmediğimiz bir şey söylemediler

Kapalı oturum sonrası açıklama: Bilmediğimiz bir şey söylemediler


ANKARA – Meclis kapalı oturumu sonrasında konuşan CHP Genel Başkanı Özer Özel, “Bilmediğimiz hiç bir şey söylemediler. Sorun tam olarak buradadır” dedi.

 

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeni yasama yılının açılışında sarf ettiği “İsrail’in bir sonra hedefi Türkiye” şeklindeki sözleri sonrası Meclis’te kapalı oturum yapıldı. Yaklaşık 4 saat süren oturumda, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Savunma Bakanı Yaşar Güler gelişmelere dair konuştu.

 

‘BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEY SÖYLEMEDİLER’

 

Oturum sonrası Meclis’te gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Akşam haber kanallarında dış politika konuşanların, askeri strateji konuşanların verdiği bilgilerden bir fazlası söylenmedi. 10 yıl tutanak altında kalacak konuşun, dedik. Bilmediğimiz hiç bir şey söylemediler. Sorun tam olarak buradadır. Bugünden yarına Türkiye’ye saldıracaklarına dair hiçbir şey yok. Erdoğan o sözü Türkiye’nin en çok konuşulan konusu yoksulluk, işsizlik, geçim sıkıntısı olduğu için, Türkiye bunları konuşmasın diye İsrail Türkiye’ye saldıracak lafını attı” diye konuştu.

 

Kaynak: Mezopotamya Ajansı.
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version