Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kalaşnikof ile takip etti, kaçırmaya çalıştı, yazdığı mesajlar kan dondurdu; “Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum”

Kalaşnikof ile takip etti, kaçırmaya çalıştı, yazdığı mesajlar kan dondurdu; “Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum”


Serbest Görüş Haber Merkezi

Bursa’da kalaşnikof marka silah ile takip ettiği iki genç kızdan birini kaçırmaya çalışan ve sosyal medyadan tehditler yağdıran Hasan S. Adlı kişi, emniyet güçlerince yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı. Hasan S’nin yazdığı mesaj ise adeta kan dondurdu.

Sabah gazetesinin aktardığına göre, İnegöl ilçesinde yaşanan olay, sosyal medya mesajlarıyla ortaya çıktı. İlçede yaşayan 2 genç kızı takip ve tehdit ettiği belirtilen Hasan S isimli şüphelinin, genç kızların kapısına kalaşnikof marka silahla dayandığı ortaya çıktı. Şüpheli şahıs tarafından kaçırılmaya çalışılan kızlardan birinin sosyal medyada paylaştığı mesajlarda da “Bu kızın organlarını yakacağım” ifadeleri dikkati çekti.

Kolundaki ısırık izini paylaşan genç kız, Hasan S’nin kendisini kaçırmaya çalıştığını ve boğuşma sırasında kolunu ısırdığını yazdı. Kendisini her gün takip eden Hasan S’nin evinin kapısına kalaşnikof ile dayandığını yazan genç kızın mesajları Emniyet ekiplerini alarma geçirdi.

Sosyal medyadaki paylaşımları gören ve hemen harekete geçen İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kimliğini belirlediği şüpheliyi yakın takibe aldı. Ekipler, kısa süren bir takibin ardından Hasan S’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından hakkında hazırlanan evraklarla birlikte Adliyeye sevk edilen Hasan S, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Genç kızın sosyal medyaya yansıyan mesajlarında, “Kaçmaya çalışırken kolumu ısırdı. Peşimde geziyor. Ablama bile mesajlar atıyor. Kalaşnikof ile kapıma geldi” sözleri tüyler ürpertti.

Tutuklanan Hasan S’nin yazdığı mesaj ise adeta kan dondurdu. Hasan S yazdığı mesajda, “Bu kızın organlarını yakmayı düşünüyorum, sonra da satacağım.” şeklindeki mesajları büyük tepki topladı.


Exit mobile version