Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

Kabine Yoğun Gündemle Toplandı

Kabine Yoğun Gündemle Toplandı


Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Beştepe’deki toplantıda iç ve dış gelişmeler ele alınırken, İsrail’in Orta Doğu’daki saldırıları ana gündem olacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Beştepe’de, 15.50’de başladı. Gazze ve Lübnan’da yaşanan gelişmeler, Beştepe’deki toplantının öncelikli başlıkları arasında. Soykırımcı İsrail’in savaşı bölgeye yayma stratejisine karşılık Türkiye’nin atacağı adımlar görüşülecek. Gazze’de ateşkesin sağlanması için uluslararası alanda katil İsrail’e baskı uygulanmasına yönelik girişimler ele alınacak.

Toplantıda terörle mücadelede son durum değerlendirilecek. Yurt içinde ve sınır ötesinde devam eden operasyonlar ile atılacak adımlar görüşülecek.

Kabine toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Balkan ülkelerine yönelik temasları da ele alınacak. Arnavutluk ve Sırbistan’ı ziyaret eden Erdoğan’ın, ziyaretine ilişkin Kabine üyelerini bilgilendirmesi bekleniyor.

EKONOMİ DE MASADA

Orta Vadeli Program hedefleri doğrultusunda atılan adımlar değerlendirilecek. Enflasyonun tek haneye düşürülmesi için yol haritası üzerinde durulacak. Yatırım, istihdam ve fiyat istikrarı konuları da gündemde olacak.

Kaynak: AA


Etiketler

Recep Tayyip Erdoğan


Kabine


Android 15 Güncellemesi İçin Son 48 Saat: Sadece Bu Modellerde Geçerli Olacak


Son Sözleri Numan Kurtulmuş’u Yarışta Geri Çekti!


Kimse Böyle Tüketildiğini Bilmiyor! Meğer 1 Kaşığı Kolesterolü Düşürmeye Yetiyormuş


‘Normalleşme Adımı Değil, Mekanın Sahibini Hatırlattık’

***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version