Site icon İnternet Haberler Köşe Yazıları Yorumlar Siyaset Ekonomi Spor

İstanbul’da bıçaklı saldırı dehşeti: 17 yaşındaki maskeli çocuk önüne çıkanı bıçakladı

İstanbul’da bıçaklı saldırı dehşeti: 17 yaşındaki maskeli çocuk önüne çıkanı bıçakladı


İstanbul Başakşehir’de yüzünü bir bezle kapatan 17 yaşındaki M.G. elindeki bıçakla önüne çıkan kişilere saldırdı. Cadde üzerindeki okula da girmeye çalışan saldırgan, 3 kişiyi yaraladı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan saldırgan evinde gözaltına alındı.

Olay, Kayaşehir Şehit Mustafa Bozoklu Caddesi’nde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu M.G., caddede bir süre dolaştıktan sonra bez ile yüzünü örttü. Ardından yanında bulunan bıçağı çıkartarak rastgele pastanede oturan H.F.E.’ye saldırdı. Saldırgan daha sonra caddeye doğru koşarak kaldırımda yürüyen karı kocayı bıçakladı. Bu saldırıda S.Y. de sırtından yaralandı.

OKULA GİRMEYE ÇALIŞTI

M.G., koşarak önüne çıkan E.Ç.’yi de bıçakladıktan sonra cadde üzerinde bulunan okula girmeye çalıştı. Okul kapısının kapalı olması nedeniyle bunu başaramayan şahıs, olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralanan E.Ç., S.Y., H.F.E. ambulanslarla hastaneye götürülürken, yaralılardan birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptıktan sonra bıçaklı saldırganın kimliğini belirledi. M.G. evinde yakalayarak gözaltına alındı.

Kafe sahibi Bülent Yağlıcı, “Bir anda genç, maskeli bir kişi geldi, bıçağı sapladı. Biz müdahale etmeye çalıştık. Karşıda ailesinin yanında adamı bıçakladı. Sonra bir kişiyi daha bıçakladı. Ne olduğunu anlayamadık, bir anda oldu. Yakalandığını duyduk, 15-16 yaşında yabancı uyruklu, madde bağımlısı bir çocuk olduğunu öğrendik. Hiç kimse birbirini tanımıyor. Tamamen rastgele oluyor.” dedi.

Türkiye’de bu haberi engelsiz paylaşmak için aşağıdaki linki kopyalayınız👇

Kaynak: Tr724
***Mutluluk, adalet, özgürlük, hukuk, insanlık ve sevgi paylaştıkça artar***

Exit mobile version